5 idei de cadouri pentru bărbați pe care le poți folosi pe INVITARIUM

5 idei de cadouri pentru bărbați pe care le poți folosi pe INVITARIUM

5 idei de cadouri pentru bărbați pe care le poți folosi pe INVITARIUM

5 idei de cadouri pentru bărbați pe care le poți folosi pe INVITARIUM

Când vine vorba de cadouri potrivite, situațiile pot deveni complicate. Vrei un cadou care să îi placă persoanei căreia îi este dedicat, vrei să fie original și vrei și să te încadrezi în buget. Este greu cu orice fel de cadou, dar se pare că cel mai greu este când vine vorba despre cadouri pentru bărbați. 

De ce este atât de greu să găsești idei de cadouri pentru bărbați?

Dacă femeile au o gamă largă de categorii din care le poți selecta cadouri – bijuterii, cosmetice, haine, vouchere pentru diverse experiențe etc.– la bărbați lucrurile se complică pentru că opțiunile sunt mai limitate. 

Când vine vorba de cadouri pentru bărbați, realizezi de multe ori că aceștia au cam tot ceea ce își doresc, iar daca nu au, probabil nu își doresc prea tare lucrurile la care te gândești. Cei mai mulți nu pun prea mult preț pe haine, gadgeturi își cumpără atunci când vor, cosmeticele nu sunt pentru ei ceva care să îi impresioneze, iar despre bijuterii nici nu mai vorbim. 

Și totuși, cum găsești cadouri pentru bărbați?

Pe  INVITARIUM mulți organizează petreceri pentru prieteni sau membrii ai familiei și trebuie să aleagă cadourile pentru care să se strângă banii. Iată, așadar, cum mulți se trezesc în situația de a găsi idei de cadouri pentru bărbați la care invitații să contribuie. 

1. Gadgeturi 

Știm că am spus că de regulă și le cumpără singuri dar, când vine vorba de cadouri pentru bărbați, rareori putem spune că aceștia au prea multe sau măcar suficiente gadgeturi. Sigur au apărut niște căști mai performante decât ceea ce are deja, sigur ai auzit că ar avea intenția de a-și schimba telefonul. Dacă e mare iubitor de aventura, o action camera poate fi o idee perfectă. Dacă e mare iubitor al mașinii sau al motocicletei sale, orice gadget compatibil cu acestea îl va bucura. 

2. Vouchere/ abonamente pentru diverse experiențe

Dacă ți se pare că la orice cadouri pentru bărbați te-ai gândi, tot nu sunt ceea ce trebuie, alege versiunea mai originală. Oferă-i aniversatului o experiență cadou. Poate nu a încercat niciodată un zbor cu parapanta sau poate vrei să îi faci cadou o lună de abonament la un club de fitness, pentru că zice de doi ani că se apucă de sală. Poate e fan al evenimentelor culturale și un set de bilete la un concert special sau o piesă de teatru pe gustul lui sunt idei perfecte. Idei de cadouri pentru bărbați pot fi multe, dacă îi cunoști bine și știi ce le-ar plăcea.

3. Accesorii și echipamente pentru sportul preferat

Mulți bărbați sunt fani ai diverselor activități sportive. Sunt hobbyurile lor și investesc, de regulă, mult în ele. Dacă tot cauți cadouri pentru bărbați, de ce nu ai alege ceva care chiar le face plăcere. Ce dacă tu consideri că au destule accesorii de fitness sau destule tricouri de alergare? Ce dacă doar și-au luat o nouă cască pentru bicicletă? Dacă au un hobby declarat, sigur orice primesc legat de acesta îi va bucura. 

4. Carduri cadou

Dintre organizatorii de evenimente și de strângere de bani pentru aniversări de pe INVITARIUM mulți se orientează spre carduri cadou când vine vorba despre cadouri pentru bărbați. Este probabil cea mai rapidă și mai sigură opțiune pentru a te asigura că nu dai greș. Trebuie doar să știi interesele celui care urmează să primească acel cadou și să alegi furnizorul cardului cadou.

5. Băuturi cu stil

Da, știm, încheiem lista noastră de idei de cadouri pentru bărbați într-un stil clasic – cu alcool... Din totdeauna s-a considerat o idee bună să oferi unui bărbat o sticlă cu o băutură rafinată. Poate fi o sticlă de vin de colecție sau un alt fel de tip de alcool care intră în categoria băuturilor scumpe. Dacă vrei să aduci un plus de originalitate în alegerea ta, gândește-te să îi oferi un tur de crame sau un weekend la o cramă cunoscută care oferă și servicii de cazare. Dacă este un bărbat care apreciază băuturile rafinate, se va bucura de experiență. 

Să găsești cadouri pentru bărbați poată părea o adevărată provocare. Ce trebuie să faci însă este să te gândești bine la interesele lui și să te orientezi la ceva din acea zona. Șansele să dai greș se limitează și, mai mult decât atât, va aprecia că te-ai gândit în mod specific la ceea ce chiar îi place. Va aprecia și că nu îi oferi a 54-a cămașă pe care nu o va purta niciodată sau încă un parfum care o să ajungă îndesat într-un dulap, pentru că nu îl folosește niciodată. 

Și nu uita că  INVITARIUM este universul în care cele mai bune idei de cadouri întâlnesc cele mai reușite petreceri!



<< Înapoi



Invitarium

 

Nu ai un cont INVITARIUM? Creează un cont.

Invitarium



Invitarium

 

Ai deja cont? Autentifică-te aici.

Invitarium