Despre participarea la un eveniment

Felicitări! Dacă ai ajuns aici, înseamnă că oameni dragi ție te vor aproape în momente speciale din viața lor. Invitarium face organizarea acestora mai ușoară într-o eră digitală. Iată ce înseamnă să participi la un eveniment Invitarium.

Invitarium

Ai primit un link de invitație

Indiferent de mediul prin care l-ai primit (WhatsApp, Messenger, e-mail, Telegram etc.) acest link îți permite accesul la detaliile evenimentului la care ai fost invitat. Este posibil ca organizatorul să seteze o parolă de acces. Dacă este așa, tot el este cel care ți-o va comunica.

Invitarium
Invitarium

Accesezi pagina evenimentului

Odată ce ai intrat în pagina evenimentului, poți vizualiza detalii despre acesta - dată, locație, informații organizatorice precum: tipul evenimentului, participare cu sau fără partener/ă/ copii, dress code, existența unui loc de joacă etc.

Invitarium

Accepți sau refuzi participarea la eveniment

Dacă poți lua parte la evenimentul la care ai fost invitat, tot ce trebuie să faci este să dai accept printr-un simplu click și mai departe ne ocupăm noi. Dacă refuzi invitația, ai posibilitatea să o faci printr-un mesaj personalizat transmis organizatorului.

Invitarium
Invitarium

Contribuie la cadou (opțional)

Odată ce ai confirmat participarea la eveniment, ai acces la lista cadourilor dorite de sărbătorit(ă). Introduci suma cu care vrei să contribui, ținând cont că aceasta este de maxim 600 lei/persoană.

Invitarium

Plătești online

Contribuția ta la cadou se va face cu cardul, online, în siguranță, prin intermediul procesatorului nostru de plăți. Primești prin e-mail confirmarea contribuției tale.

Invitarium
Invitarium

Achiziția și livrarea cadoului

Dacă ai optat pentru eveniment cu cadou, echipa Invitarium se ocupă de achiziția și livrarea acestuia.

Invitarium

 

Nu ai un cont INVITARIUM? Creează un cont.

InvitariumInvitarium

 

Ai deja cont? Autentifică-te aici.

Invitarium