Cadouri personalizate – unde le găsești?

Cadouri personalizate – unde le găsești?

Cadouri personalizate – unde le găsești?

Cadouri personalizate – unde le găsești?

Când cauți un cadou, adesea îți dorești să găsești o idee originală – acel ceva care să știi că sigur o să îi placă și care i se potrivește și simte că te-ai gândit la el/ea când l-ai luat. Poate tocmai de aceea ne zboară gândul mereu la cadouri personalizate. 

În zilele noastre, când găsești cam orice îți dorești oriunde, este mai real ca oricând că gestul și intenția contează mai mult decât valoarea unui cadou. Cadouri personalizate originale vrea să găsească toată lumea, dar de multe ori este o provocare. 

Clasicele cadouri personalizate

Există o categorie cunoscută de cadouri personalizate la care se gândește toată lumea. Este vorba aici despre tricouri, hanorace, căni, agende personalizate cu mesaje, simboluri sau acronime care au o anumită însemnătate pentru persoana căreia îi sunt oferite. 

Le găsești pe multe site-uri care oferă astfel de idei de cadouri personalizate și chiar la centre dedicate pentru așa ceva. Trebuie să ai grijă la calitatea acestor cadouri personalizate. De multe ori, calitatea produselor folosite pentru personalizare este îndoielnică și chiar personalizarea în sine (fie că vorbim de print digital, serigrafie sau altceva) nu respectă mereu cele mai înalte standarde de calitate. 

Cadouri personalizate chiar de tine

Aici este un capitol mai sensibil – pentru că nu toți ne pricepem la tehnici DIY (do it yourself). Dacă totuși aveți puțin talent și pricepere, puteți încerca să personalizați chiar voi niște articole vestimentare cu broderii sau picturi speciale pentru haine. 

Puteți oferi cadou ceva realizat chiar de voi – o bijuterie, un borcan cu o dulceață specială sau o băutură deosebită. 

Puteți construi figurine din dulciuri sau, dacă nu vă simțiți în stare de așa ceva, puteți concepe propriile voastre kituri de produse pentru diverse ocazii și utilizări – un kit cu produse cosmetice de călătorie sau pentru zilele de antrenament la sală, un kit cu produse bio, unul cu tot felul de instrumente drăguțe de birou. Ideile sunt nelimitate. Trebuie să țineți cont însă de preferințele celui/celei căreia îi căutați cadouri personalizate. De acolo vin ideile. 

Experiențe ca idei de cadouri personalizate 

Experiențele în sine pot fi cadouri personalizate ideale. Nu trebuie să umpli casa nimănui cu tot felul de obiecte mai mult sau mai puțin utile. Oferă un voucher pentru un salt cu parașuta sau un zbor cu parapanta sau bilete la un concert mult-visat, o piesă de teatru.

Pentru unii, o zi la spa sau la un centru de wellness reprezintă un cadou mai valoros decât orice altceva fizic ar putea primi. 

Secretul în alegerea de cadouri personalizate stă în cunoașterea celui/celei căruia/căreia vrei să i le oferi. Chiar și banala alegere a unei cărți este un proces complicat când nu cunoști bine persoana căreia vrei să i-o oferi. Contează foarte mult ca în alegerea cadoului să ai în vedere mereu pasiunile sale, hobbyurile și tot ce știi că îi oferă bucurie. 

Odată ce ai identificat acel acele cadouri personalizate care crezi ca ar aduce bucurie, încarcă linkul către ele pe INVITARIUM, iar dacă încă mai ai nevoie de idei, găsești tot pe INVITARIUM, la secțiunea de idei de cadouri.

 



<< Înapoi



Invitarium

 

Nu ai un cont INVITARIUM? Creează un cont.

Invitarium



Invitarium

 

Ai deja cont? Autentifică-te aici.

Invitarium